Una bona estona de la matinada

9 d’oct. 2010, 12:11 publicada per Andreu campanario ponga   [ actualitzat el 9 d’oct. 2010, 12:17 ]

Una bona estona de la matinada, amb una bona cafetera, un plaer  per les emocions,   imatges que es relacionen , records de situacions en que les bones persones fan moltes i petites coses que, juntes, espitjant allò que va quedar  en dir se la Transició.

En totes les zones de la Memòria van sorgint frases, titulars de diaris, els dit informatius de la radio i la tele,  aquells que ens estimaven  deien “mira ara que fan aquests peluts” , mentre,  els des almats, tractaven de evitar ho tot  amb amenaces, contaminació informativa, ideologica i ames feien servir  tots aquells aparells que tenien, les seves armes,  que van fer, feien i cada dia fan tant de mal a aquells que ells volen o poden.

Tornen les imatges del acte del Cipri, torna a sortir en Salvat, quan el felicito per la seva càlida,  natural i excel·lent   conducció del acte, mentre ens estretavem la ma i  es preparava per posar se el casc per pujar a la moto que tenia aparcada en Les Rambles.

Em falta en mi Memoria dades i, m’en vaig amb un atre memoria que avui també es meva i de tots l’Internet i em tira una mà el Google, un aliat per la localització que esta dins aquesta gran Memoria col·lectiva al acces de tot hom.

Les dades de la Memoria no es veien ve, els anys , els mesos, no estaven clars i em va picar “la curiositat” vaig agafar el meu telefon mobil i em vaig “conectar”

entro al Google i pregunto per COS cordinadora de Organitzacions Sindicals (en castellà ho pregunto).

Em surt el Cipri i Angel Rozas un Gegant, es com li vist sempre, el veia un Gegant a les manis del Partit, El veia un Gegant en  alguna de les festes , barbacoes o sardinadas,  que muntava  la Maruja, El veia un Gegant quan xerravem amb camarades, companys i amics a Les diverses edicions de La Festa de Treball.

Al Àngel el continuo veient i vaig sentir  fa pocs anys quan vam veure tots dos que erem veïns en el carrer Roger de Flor amb Industria 

amb una bona cafetera, un plaer  per les emocions,   imatges que es relacionen , records de situacions


Comments