Gracies a Rocher

9 d’oct. 2010, 12:42 publicada per Andreu campanario ponga

Eren les dues i he pensat que les copisteries tancaven al migdia. He surtit per el barri i, com m’imaginava, el meu veí del carrer Industria esta tancat i no puc confiar en que obri a les 4, que encara em donaria temps de fer les copies, enquadernar les i arribar a Via Laietana 16 abans de les cinc.

Gracies a Alex, l’encarregat de una copisteria del carrer Girona, m’he anat cap a cas amb el compromís que obriria puntual a les quatre i que si estava ahí ho aconseguiríem en una mitja hora.

En el camí, em deia que per que no aprenc a a no anar sempre a ultima hora, que potser ja tenia prou amb haver fet la compilació i nomes tenir pendent de verificar i corregir al català que,  encara que es el meu idioma i el porto en el cor vaig ser conscient de la seva existència i importància amb un dinar de germanor amb en Josep Benet al que vaig estar convidat gracies a Xavier Bota Ill.

Es per això que invoco a la comprensió del lector per les faltes o incorreccions gramaticals que poguí trobar.

Per si tenia algun dubte en fer l’entrega m’he trobat al meu amic Rocher que m’ha parlat de un company del SIC el Jordi Plana que li han donat la incapacitat total i ha perdut de una forma rellevant la mobilitat. Per en Jordi Plana una carinyosa dedicatòria d’aquesta compilació


Comments