Gracies a IBM

9 d’oct. 2010, 13:01 publicada per Andreu campanario ponga   [ actualitzat el 9 d’oct. 2010, 13:24 ]

La IBM em va mostrar la ciutat mes enllà de casa de la iaia a prop de la Plaça Espanya

Gracies a la IBM, on anava a fer cursets des de les fitxes perforades fins als primers llenguatges de programació dels primers S/360 de IBM,  a la Plaça Urquinaona, vaig començar a bellugar me per la ciutat,

Gracies a la Beatriz Bogth, una exuberant i simpàtica  cubana que sabia de tot al voltant dels aparells de la IBM, Gracies a Beatriz vaig aprendre les bases de la informàtica, encara es avui i recordo alguns dels conceptes que em va ensenyar. Gracies  Entic Gràcia am el que vaig anar als primers cursets l’Enric era un music i una persona encantadora i Gracies a ell vaix saber  on era la Plaça Sant Jaume, on anàvem a fer un Frankfurt en els descansos dels curset de la IBM.

Gracies a Carles Balet, un analista de l CTI vaig coneixer el barri alt de la ciutat, em va deixar varies vegades el seu apartament a General Mitre per que anes amb la meva “amiga” i el Paco i a Mari Cruz i el pedro  la Manolita, Gracies als quals vam coneixer moltes coses de les relacions entre els nois i les noies en moltes ocasions i amb les diversees excursions i estances  A Cadaques i Port de la Selva, ames de la carretera de les igues.

Gracies a Moncho un galeg que era mestre i em va ensenyar els atractius de la poesia i de alguns dels poetes franceços mes novedosos.

Les Gracies als  mes educadors

Gracies al professor de mates en cinqué al Institut vaig aprendre a estimar les Matematiques i Gracies al professor de ciencies la bilogia i la geneticaComments