Les Gracies del CPD de la Saenger

9 d’oct. 2010, 13:27 publicada per Andreu campanario ponga   [ actualitzat el 9 d’oct. 2010, 13:27 ]

Les Gracies de que en el CPD no hi haguessin  senyors ni senyorites i tot hom es deia de tu. Jo estava encantat

Gracies a Goenaga, el meu ídol durant molts anys, una combinació de Einstein i Aristòtil ja era  el comodí del CPD i em van començar a néixer els Mentors, el mentors mes fabulosos que ningú pot haver tingut mai.

Una primera col·lecció de mentors: Paco, Enric, La Montse Moldes

I ja despres quan era operador, Les Gracies als meus Mentors d’excepció: en la primera línia Domingo Goenaga Campany, Luis Miguel Palacios Garrido, el millor orientador sexuali de relacions amb les noies que pot tenir un jove de 15 anys en els 60’s , Jesus Alonso “el divino” i Antono Acera Alonso que em va fer un préstec perquè a casa donéssim l’entrada del pis per marxar de La Trinitat.

Gracies al equip del CTI situats en les oficines del carrer Mallorca a prop del Passeig de Gracia on la Saenger processava anys desprès les seves dades, desprès d’haver la  comprat el grup Solvay i jo anava al carrer Mallorca cada dia a treballar, al centre de la ciutat, vaja luxe.

Gracies  a  Josep Padros , el tècnic de sistemes, que orientava a programadors i analistes. Gràcies a Isidor Boix, un dels analistes que va tenir de sortir per cames sense recollir ni la taula  per que era del PSUC i van fer una redada quan es va muntar un follon a la universitat a finals dels 60’s. Isidor Boix era el responsable de la priemra cel·lula d’aquell PSUC clandesti en el sector d’oficines i Despatxos

Unes Gracies especials per en Rocher, que em feia el torn de operador per que jo pogues anar a estudiar a l’Institut i també Gracies a Angel Luis Sanchez Riera, cada dia quan tornava de l’institut a la nit , m’esperava a Virrey Amat amb el seu Dyane 6, li acompanyava a a Solavay ell ja feia de operador i jo aprenia entre les 11 de la nit i la 1 de la matinada que me’n anava cap a casa, no recordo com, per era cada dia. Gracies A Riera  i a alló que em va ensenyar vaig pasar de operador de l’equip UR del CPD de la Saenger a ser operador del S/360 que tenia la Solvay.

Comments