Les Gracies de noi

9 d’oct. 2010, 12:58 publicada per Andreu campanario ponga   [ actualitzat el 9 d’oct. 2010, 13:29 ]

El núvol de Les Gracies de noi aquelles que t’ajuden a construir la teva autoimatge

Les Gracies de perdre la pubertat i fer se un ofici

Sempre he cregut que “vaig deixar” la pubertat quan vaig entrar a treballar en la Saenger, amb 14 anys, una fabrica de cables en el barri del Bon Pastor de Barcelona.

Tinc 14 anys i entro de meritorio a la Saenger.

Vaig entrar al Novembre i tinc molts i molts motius per donar les Gracies a tots els Mentors que he tingut , encara que em feia por anar pels matins per aquell carrer on estava la Maquinista, La Fabra i Coats, La Elizalde. I uns quants descampats.

Gràcies a José, el noi de l’arxiu, que cada mati quedàvem a un quart de vuit a l’esglessia de Sant Andreu de Palomar en Sant Andreu i anàvem tots os plegats per aquell carrer ple de fàbriques

Gracies al Sr. Fernandez , el cap de personal, amb el que vaig signar el meu contracte. Em va felicitar per haver estat guanyador de la selecció que s’havia convocat per “meritorio” en el rellotje on marcaven tant els de fabica com els de oficina, em va preguntar quan volia guanyar i , armant me de valor, despres de pensar ho , li vaig contestar 1.000 pts !!  , cada  mes es clar, ell em va mirar fixament als ulls , s’ho va rumiar i va contestar, be, guanyaràs 1.500 , les cames nomes volien que córrer per anar a dir-li a la meva mare. En la seva oficina, al sortir, el Sr Preixens i la Srta Maria em van donar uns papers i em van dir que era el numero 919.

 

Em va pujar la autoestima i vaig agafar unes dosis de responsabilitat

Gracies a tots el veïns de la Trini que es van concentrar a la plazoleta del bolc on viviem, el F5. Estaven alla tots  per rebre el primer del barri que treballava a unes oficines i celebrar plegats el meu primer treball.

Gr acies a la Sra Anita, la Sra Dora i el Sr. Alejandro, La Sra Eulalia, el Quimet, la Sra Ascen, El Chatico, la mare del Pepito i el Baldomero. Tots estaven allí esperant el resultat de la meva reunió, i quan creuava el barranco i els vaig veure vaig sentir que la Trini havia fet el primer gol.
Comments