2. Els Núvols de Les gracies es una compilació que vol ser una eina


Porto uns anys cerquen les Gracies de barris, carrers, pobles i persones. També veient a qui li haig de donar les Gracies jo per algun moment dolç que m’hagi provocat satisfacció i felicitat al llarg dels meus 59 i no vull entrar en els 60 sense poder-les compartir amb tots aquells i aquelles que vulguin.

M’he dedicat a la informàtica des de que era petit, sempre he vist avantatges per les organitzacions  darrera del us i aplicacions innovadores de les maquines, en els darrers anys veig un munt d’oportunitats en l’us d’nternet i en la democratització de la Xarxa que han abanderat persones i organitzacions com ara Google, als que també els dono les Gràcies

Aquesta compilació de gracies em motiva i m’ha ajudat a distingir quins han estat els mags positius que al llarg del temps he tingut i tinc al  meu costat. Se que es una bona recepta per donar passos endavant.

He tingut i tinc , com tot hom, mags negatius que et tallen l’herba sota els peus, pero he optat sempre per no prestar-les mes atenció de la necessària i evito que ocupin un mínim espai en la meva Memòria, Se que això també es bo.

Donar les Gràcies es gratis i sempre ho ha sigut, rebre les Gràcies dona grans satisfaccións o sigui que com dirien alguns “es una bona inversió”.A mi m’ho sembla i si a algú que poguí tenir aquesta “compilació” davant seu i li sembla també, dons moltes felicitats

Viatjar a la Memòria m’ha ensenyat molt i fer ho de forma habitual m’ha generat un hàbit d’allò mes sa. M’ha ajudat a reconsiderar moltes de les meves creences, a distingir, de forma habitual ,  entre informació , punts de vista, opinions i coneixement i això m’agrada cada dia mes.

M’agrada jugar amb les paraules , se que les paraules evoquen imatges i que les imatges  evoquen emocions i que les emocions mouen muntanyes. Jo ho he comprovat , i es per aixó que al llarg d’aquesta compilació en faig us. Arma diuen els andalusos al anima i es per aixó que crec que la busqueda del “Arma perdida” insinua i desperta a aquest Indiana Jones que tots i totes portem dins. El alma esta en la Memória i la Memoria es una bona arma, de les millors i la portem tots dins el cervell i el cor. No necessitem a ningú per produir la  

La protagonista principal i la que ha desencadenat que em decideixi a  mostrar aquesta compilació ha estat  Cesarea,  la meva amona, “ mi abuelita” que ens va deixar quan jo tenia 6 anys, tot just quan el meu germà i jo varem fer la comunió. Cada dia trobo algun motiu per donar-li les Gracies, i es per això que dins el títol la he inclòs en forma de dedicatòria.